Onze activiteiten

design conceptie

KADRAL heeft zijn eigen intern Design studio. Dit zorgt voor een dynamische benadering van de filosofie van corporate projecten, en draagt bij aan oplossingen voor aanpassing in termen van kosten en productietijden. Deze afdeeling dient als een complete en efficiënte infographic centrum. Het is ook de centrum voor de goedkeuring van de productie mogelijkheden. KADRAL richt zich op geavanceerde oplossingen voor specifieke groepen klanten.

Contacteer ons

Lay-Out PLANNING

De ergonomische en functionele optimalisatie van ruimten is de kern van onze reflectie. Het team beheerst 3D-softwares om de ideale oplossingen voor de klanten te kunnen visualiseren en neem te begeleiden. Of het nu gaat voor een verbouwing of voor nieuwbouw.Een virtuele rondleiding helpt om de geselecteerde opties goed te keuren. Dit is de garantie van transparantie die veel onvoorziene zorgen kan tegen gaan.

Contacteer ons

fabricatie VERDELING

KADRAL produceert volledig zijn meubilair.

Dit geeft talrijke voordelen: permanente aanpassing aan de gewenste veranderingen van de markt. Het vermogen om oplossingen op maat te bieden die specifieke gegevens opnemen.

Een garantie voor het behoud van de productiecapaciteit. Het merk produceert een reeks van meubelen op basis van verschillende materialen: Melamine, laminaat, multiplex en HPL, Corian ... en anderen.

KADRAL produceert ook het merendeel van de metalen structuren van haar mobilair.

Om een complete oplossingen te bieden, distribueert KADRAL ook meubels in samenwerking met partners uit andere merken, om de bijzondere trend van de projecten te bevestigen.

Contacteer ons

VLOOTBEHEER Logistiek

Op het terrein, zorgen wij voor de bouw en we garanderen ook de plaatsing van meubels.

Dankzij gespecialiseerde teams kan KADRAL zich voegen in het kader van specifieke situaties, zoals: verhuizingen, voorafgaande evacuatie, toegang door een externe lift of versturen van goederen.

Intern zorgd KADRAL voor uw architecten projecten en volgt deze op voor nieuwe verbouwingen, zorgen wij ook voor plannen en  "As built" dossieren en als nodig ook sfeer beelden.

Het programma "Kadral voorzieningen" is toegewijd voor groote imobilien beheerders met groote parken . Deze formule van monitoring levert met efficatiteit het volgende : inventaris, evaluatierapporten, de constitutie van specifieke catalogussen en productie van 3D-plannen van uw park.

Het systeem toont al uw vastgoedportefeuille enzorgt voor een optimalisering van het beheer.

Origineel en innoverend, Kadral voorzieningen, laat u rustig toezien op het onderhoud van uw meubel park, en zorgt voor zijn vernieuwing of onderhoud. Het is een individueel programma die aan de specifieke verwachtingen voldoet.

Contacteer ons

Het interieur design stijlvol en functioneel

Van ontwerp tot installatie, via productie en verpakkingen, beheren op onze werkplaats alle fasen van uw meubelproductie.

Programmering en metalen lasersnijden. Montage en Semi of TIG lassen.

Digitale snijden op basis van een optimalisatie programma.

Het verminderen van rest afval en snijden van lots en hoeveelheden.

Randenlijmen door onze geautomatiseerde lijn uitgerust met transportband.

KADRAL heeft een grote klemmeninstallatie die het toelaat om een serieproductie zeer snel laat te verlijmen.

Alle booroperaties en uitsparingen zijn specifiek gemaakt met behulp van een digitale 4 as centrum en zijn onderscheidend gereedschappen verdeeld in een dubbele autowinkel.

De software voor ontwerpen en ontwikkelingsproces stellen ons in staat om de evolutie van de reeksen te beheren en de productie van meubels aangepast aan de toepassing.

Contacteer ons